Banner imagen

Ponents

Sr. Alberto Terracina

Director de Finances i Serveis a Roche Diagnostics Espanya

Llicenciat en Economia i Relacions Internacionals per la Universitat Hebrea de Jerusalem, màster en Internacional Management (MIM) per ESADE, màster en Direcció General per l’IESE i graduat en International Marketing per l’INSEAD. Alberto Terracina, després de la seva experiència professional en altres països, desenvolupa ara funcions de director de Finances i Serveis a Roche Diagnostics Espanya.

Sra. María José Valbuena Dorado

Directora de Beneficis Socials en RH de CaixaBank i secretària de la Comissió de Control del Pla de Pensions d’Ocupació de CaixaBank

Té una doble llicenciatura, en Administració i Direcció d’Empreses i en Ciències Actuarials i Financeres per la Universitat de Lleó, i el títol de Postgrau d’Expert en Estalvi i Previsió per la Universitat Pompeu Fabra. Té una experiència consolidada en el sector bancari-assegurador. El 2005 es va incorporar al Grup CaixaBank i, des d’aleshores, ha exercit diverses funcions a l’Àrea de Col·lectius de VidaCaixa i en diferents Àrees de CaixaBank (xarxa comercial, Àrea Financera i RH).

Sra. Belén Barreiro

Sociòloga, fundadora i presidenta de db40

Es dedica des de fa més de 20 anys a l’anàlisi científica de la societat i a l’assessorament en l’àmbit demoscòpic a grans empreses i organitzacions. Pionera en la detecció de les noves tendències socials, va ser la primera a predir la irrupció de Podemos en la vida política espanyola. Expresidenta del Centre d’Investigacions Sociològiques (CIS). Doctora en Ciència Política, Sociologia i Antropologia Social (UAM) i màster en Ciències Socials (Instituto Juan March de Estudios e Investigaciones, de la qual és doctora membre). Professora i investigadora en diverses universitats estrangeres, és autora d’articles acadèmics i periodístics d’opinió i de diversos llibres. L’últim, i que apareixerà aviat, és La sociedad que seremos, que publica Planeta. El 2011, la revista Tiempo la va nomenar entre les 100 espanyoles més influents del segle XXI. És membre del Consell Assessor de l’Associació Espanyola de Fundacions.

Sra. Lucía Gutiérrez-Mellado

Directora d’Estratègia de JPMorgan Asset Management per a Espanya i Portugal

Lucía Gutiérrez-Mellado, llicenciada en Empresarials per la Universitat Carlos III de Madrid, és directora d’Estratègia de JPMorgan Asset Management per a Espanya i Portugal, especialista de producte i estratega local per a Espanya. Empleada de JPMAM des del juliol del 2001, ha tingut des d’aleshores diverses funcions dins de l’equip relacionades amb la gestió de carteres i fons d’inversió.

Sr. Robert Roig Balaguer

Director d’Empreses i Institucions de VidaCaixa

Robert Roig Balaguer és director d’Empreses i Institucions de VidaCaixa, amb una experiència en el sector assegurador de més de 20 anys. És llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona, té el títol de Direcció d’Empreses Asseguradores d’ESADE i el postgrau d’Expert en Estalvi i Previsió per la Universitat Pompeu Fabra. Sempre ha estat vinculat professionalment a l’àmbit de la previsió social i orientat a la part d’empreses i col·lectius. Actualment dirigeix un equip de més de 80 professionals a VidaCaixa.

Sr. Javier Valle

Director executiu d’Assegurances de CaixaBank i conseller director general de VidaCaixa

Llicenciat en Ciències Empresarials i màster en Administració d’Empreses per ESADE el 1992, també té el títol de Community of European Management School (CEMS) a l’HEC de París. Ocupa diferents càrrecs representatius en el sector assegurador: és vicepresident, membre del Comitè Executiu i del Consell Directiu d’UNESPA, la patronal sectorial, i conseller del Consorci de Compensació d’Assegurances i d’ICEA.

Sr. Pablo Foncillas

Llicenciat en Dret i MBA per la IESE Business School

Format a l’Escola Suïssa (parla 4 idiomes), Pablo Foncillas és llicenciat en Dret i MBA per la IESE Business School. Compagina la seva vida en l’entorn acadèmic (dos lustres com a part del claustre de l’IESE) i com a conferenciant juntament amb rols directius i de consultoria en diverses indústries.

Sra. Gemma Nierga

Periodista

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, exerceix aquesta professió des dels 18 anys, edat en la qual ja presentava programes de ràdio en emissores locals.
El 1987 entra a treballar a TV3, on presenta el programa Dit i fet.
A la televisió ha conduït espais com Tres senyores i un senyor a TV3, Hablando con Gemma a Telemadrid o El destino en sus manos i Ya te vale a TVE.
Pel que fa a la ràdio, ha treballat a la Cadena SER des de l’any 1989. Ha creat i dirigit programes com Hablar por hablar, La ventana i Hoy por hoy. Per aquesta feina ha guanyat tres premis Ondas, un premi Antena de Oro i altres reconeixements.
Actualment, presenta el programa Els meus pares de TV3 i fa entrevistes per a la revista Marie Claire.

Sr. Enric Fernández

Economista en cap i director corporatiu de Planificació Estratègica i Estudis de CaixaBank

És llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Pompeu Fabra, màster i doctor en Economia per la Universitat de Chicago, i graduat del Programa de Desenvolupament Directiu per l’IESE Business School. Va treballar al Fons Monetari Internacional entre el 2000 i el 2006, any en què es va incorporar a ”la Caixa” (actualment, CaixaBank), on va ocupar les posicions de director d’Economia Internacional i director d’Estratègia Bancària abans de començar a desenvolupar, l’any 2016, la seva responsabilitat actual al capdavant de l’equip de Planificació Estratègica i Estudis. És membre de la Comissió Executiva dels patronats següents: Fedea, Institut d’Economia de Barcelona (IEB) i Institute of Political Economy and Governance (IPEG); també és membre del Consell de Redacció de la Revista Econòmica de Catalunya, editada pel Col·legi d’Economistes de Catalunya.

Sr. Manuel Gutiérrez-Mellado

Responsable de negoci institucional per a BlackRock Iberia i membre de l’equip d’inversions alternatives de BlackRock

És llicenciat en Gestió i Direcció d’Empreses per la Universitat Carlos III de Madrid i actualment cursa un programa de Pla de Desenvolupament Directiu. Abans de començar a treballar a BlackRock el 2014, va exercir durant 10 anys de gestor sènior d’inversions a Bankinter Gestión de Activos, on gestionava estratègies multiactiu i carteres de gestió discrecional.

Sr. Eduardo Martínez de Aragón

Subdirector general de la Subdirecció d’Inversions

Advocat i economista per Deusto, i MBA per l’Escola d’Organització Industrial (Madrid) i la Strathclyde Graduate Business School (Glasgow).
Després d’una àmplia experiència com a responsable de la gestió de carteres i dels fons de pensions i fons d’inversió a la companyia d’assegurances Swiss Life, l’any 2004 es va incorporar al Grup VidaCaixa per dirigir el Departament de Fons de Pensions. El 2015 el van anomenar director d’Inversions de Fons de Pensions i el 2016, membre del Comitè d’Inversions de la companyia, fins al juny del 2019, que va ser nomenat subdirector general d’Inversions.

Sr. Jordi Jofra

Presidente de la Comisión de Control del Plan de Pensiones de Empleo de CaixaBank

Vinculat professionalment a CaixaBank des del 1980, prèviament a la seva responsabilitat actual al capdavant de la Comissió de Control del Pla de Pensions d’Ocupació ha ocupat diverses funcions a les àrees d’Internacional, Financera, Clients, Tresoreria i Mercats de la companyia.
Paral·lelament a aquesta activitat professional, és president de la Delegació a Barcelona de Voluntaris de ”la Caixa”, que duu a terme l’acció voluntària de l’equip humà de l’entitat.

Sr. José Antonio Iglesias

Vicepresident d’Edad&Vida i subdirector general de Negoci de VidaCaixa

Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona, ha dut a terme un Programa de Desenvolupament Directiu a l’IESE – Universitat de Navarra.
També té el títol universitari d’actuari d’assegurances per la Universitat de Barcelona.
Al llarg de la seva trajectòria professional, José Antonio Iglesias ha estat subdirector general de Negoci de VidaCaixa i membre del Comitè de Direcció de VidaCaixa.
Actualment és el vicepresident de la Fundació Edad&Vida, institut per a la millora, promoció i innovació de la qualitat de vida de la gent gran i és membre de la Junta Directiva i la Comissió Permanent de Fons de Pensions d’INVERCO.

La teva opinió, comentari o suggeriment són importants. Pots contactar-nos a info@forocomisionesdecontrol.com o a través del telèfon 616 538 012.